Ποιότητα στο Προϊόν

Τα πηγάκια Dureta παράγονται και συσκευάζονται στην πηγή χωρίς καμία περαιτέρω χημική επεξεργασία, λόγω της εξαιρετικής ποιότητας του νερού της πηγής Dureta που χρησιμοποιείται ως πρώτη ύλη. Ετσι, δεν απαιτείται η διαδικασία της αντίστροφης όσμωσης.

Αποτέλεσμα: Εξαιρετικής ποιότητας πηγάκια Dureta από το νερό της φυσικής πηγής Dureta, σε συσκευασία θερμοκολλημένης σακούλας 2,5 κιλών με χούφτα, για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση. Κάθε σακούλα με πηγάκια Dureta είναι γεμάτη πηγάκια και όχι τρίμμα πάγου.

Τα πηγάκια Dureta αποθηκεύονται σε καταψύκτες ελεγχόμενης ψύξης.

Οι σακούλες που συσκευάζονται τα πηγάκια Dureta είναι κατάλληλες για τρόφιμα και αναγράφουν το καθαρό βάρος, τις συνθήκες διατήρησης του προϊόντος και τα στοιχεία επικοινωνίας του παραγωγού.

Πηγάκι Dureta, ένα PREMIUM προϊόν για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας ρόφημα, αναψυκτικό ή ποτό όπως σας αξίζει! Τα πηγάκια Dureta θα τα βρείτε σε επιλεγμένα πρατήρια.

Το παγάκι έχει πια όνομα, λέγεται πηγάκι Dureta, είναι γνήσιο προϊόν της Κερκυραϊκής γής και μπορούν πλέον να το απολαύσουν Κερκυραίοι και επισκέπτες του νησιού μας.

Με άλλα λόγια…

Το παγάκι έγινε πηγάκι!

ice-right-final
Share on facebook
Share it!