Χρήσιμες πληροφορίες

Τα υλικά συσκευασίας, ο μηχανολογικός εξοπλισμός και οι υπηρεσίες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των πηγακίων Dureta προέρχονται εξολοκλήρου από Έλληνες προμηθευτές, μεταξύ αυτών και Κερκυραίοι. 

Η σακούλα που χρησιμοποιείται για την συσκευασία των πηγακίων Dureta είναι ανακυκλώσιμη.

 

 Τα πηγάκια Dureta θα τα βρείτε σε επιλεγμένα πρατήρια. Η Dureta δραστηριοποιείται στην Kέρκυρα (Corfu) και ασχολείται με την παραγωγή βρώσιμου πάγου και το εμπόριο πάγου αποτελώντας ένα σύγχρονο παγοποιείο. Οι παγοκύβοι δημιουργούνται χάρη στις πλήρως αυτοματοποιημένες διαδικασίες παραγωγής - συσκευασίας και χωρίς την παρέμβαση ανθρώπινου παράγοντα, γεγονός που εξασφαλίζει την απόλυτη καθαρότητα του προϊόντος. Η ειδοποιός διαφορά είναι ότι ο πάγος που παράγει η Dureta, προέρχεται από νερό της ομώνυμης φυσικής πηγής και όχι από το «τεχνητό» νερό αντίστροφης όσμωσης. Τα παγάκια …άλλαξαν!

Το παγάκι έγινε πηγάκι! 

Dureta: Διάλεξε τι πάγο πίνεις!

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΠΗΓΑΚΙΑ DURETA

Το εξαιρετικής ποιότητας νερό από την πηγή Dureta και τα πηγάκια που παράγονται από αυτό, μας έκανε λεξοπλάστες αλλά και ικανούς να προσφέρουμε σε Κερκυραίους αλλά και επισκέπτες του νησιού το εξαιρετικής ποιότητας πηγάκι Dureta.

grey-footer

JoomShaper