Διάλεξε τι πάγο πίνεις

Ο πάγος είναι μορφή τροφίμου και κατά συνέπεια καταναλώνεται. Γι’ αυτό πρέπει να προσέχουμε πως επιλέγουμε τα παγάκια με τα οποία συνοδεύουμε τα ποτά, τα αναψυκτικά ή ροφήματα που σερβίρουμε ή /και καταναλώνουμε.

Η ποιότητα της πρώτη ύλης (νερό), η παραγωγή πάγου (καθαριότητα και αξιοπιστία παγομηχανών), η τοποθέτηση των παγοκύβων σε σακούλες και το κλείσιμο αυτών αεροστεγώς χωρίς την παρέμβαση ανθρώπινου παράγοντα, πρέπει να είναι οι ελάχιστες απαιτήσεις αυτών που αγοράζουν πάγο, είτε για επαγγελματική είτε για ιδιωτική χρήση.

Τα πηγάκια Dureta προέρχονται από το εξαιρετικής ποιότητας νερό της ΦΥΣΙΚΗΣ πηγής Dureta, παράγονται και συσκευάζονται πλήρως αυτοματοποιημένα και διατίθενται σε σακούλα που αναγράφει τα πλήρη στοιχεία του προϊόντος και του παραγωγού.

Πηγάκι Dureta: Το παγάκι έχει πια όνομα, είναι γνήσιο προϊόν της  Κερκυραϊκής γής και ήρθε να δροσίσει  Κερκυραίους και επισκέπτες του νησιού μας. 

Τα πηγάκια Dureta θα τα βρείτε σε επιλεγμένα πρατήρια. Η Dureta δραστηριοποιείται στην Kέρκυρα (Corfu) και ασχολείται με την παραγωγή βρώσιμου πάγου και το εμπόριο πάγου αποτελώντας ένα σύγχρονο παγοποιείο. Οι παγοκύβοι δημιουργούνται χάρη στις πλήρως αυτοματοποιημένες διαδικασίες παραγωγής – συσκευασίας και χωρίς την παρέμβαση ανθρώπινου παράγοντα, γεγονός που εξασφαλίζει την απόλυτη καθαρότητα του προϊόντος. Η ειδοποιός διαφορά είναι ότι ο πάγος που παράγει η Dureta, προέρχεται από νερό της ομώνυμης φυσικής πηγής και όχι από το «τεχνητό» νερό αντίστροφης όσμωσης. Τα παγάκια …άλλαξαν!

Το παγάκι έγινε πηγάκι!

Dureta: Διάλεξε τι πάγο πίνεις!

ice-right-final
Share on facebook
Share it!