Ποιότητα στην διανομή & Εξυπηρέτηση

Άμεση, φιλική και πάντοτε συνεπής εξυπηρέτηση.

Η υπεροχή της επιχείρησης μας σε σχέση με τον ανταγωνισμό διαφαίνεται από τον επαγγελματισμό μας αλλά και την διακριτική και καλαίσθητη στολή εργασίας που φοράει το προσωπικό μας.

Η Διανομή των πηγακίων Dureta γίνεται με ιδιόκτητα αυτοκίνητα που διαθέτουν ψυκτικούς θαλάμους αποθήκευσης με θερμογράφους.

Διατίθενται ψυκτικοί θάλαμοι για την διάθεση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ πηγακίων Dureta σε νέους συνεργάτες με την μορφή του χρησιδανείου.

Όλες οι παραγγελίες εκτελούνται κατόπιν συνεννόησης. 

Ειδικές προσφορές σε μεγάλες παραγγελίες και σε σταθερές συνεργασίες.

Πώληση Χονδρική και Λιανική.

 

Τα πηγάκια Dureta θα τα βρείτε σε επιλεγμένα πρατήρια. Η Dureta δραστηριοποιείται στην Kέρκυρα (Corfu) και ασχολείται με την παραγωγή βρώσιμου πάγου και το εμπόριο πάγου αποτελώντας ένα σύγχρονο παγοποιείο. Οι παγοκύβοι δημιουργούνται χάρη στις πλήρως αυτοματοποιημένες διαδικασίες παραγωγής – συσκευασίας και χωρίς την παρέμβαση ανθρώπινου παράγοντα, γεγονός που εξασφαλίζει την απόλυτη καθαρότητα του προϊόντος. Η ειδοποιός διαφορά είναι ότι ο πάγος που παράγει η Dureta, προέρχεται από νερό της ομώνυμης φυσικής πηγής και όχι από το «τεχνητό» νερό αντίστροφης όσμωσης. Τα παγάκια …άλλαξαν!

Το παγάκι έγινε πηγάκι!

Dureta: Διάλεξε τι πάγο πίνεις!

ice-right-final
Share on facebook
Share it!