Παραγωγική Διαδικασία

Η διαδικασία παραγωγής και συσκευασίας των πηγακίων Dureta είναι πλήρως καθετοποιημένη και αυτοματοποιημένη και σε κανένα στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας δεν παρεμβαίνει ανθρώπινος (πχ. επαφή με τα χέρια) ή άλλος εξωγενής παράγοντας.

Τα πηγάκια Dureta παράγονται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και κάτω από αυστηρές διαδικασίες και τους απαραίτητους ποιοτικούς ελέγχους, ώστε να διασφαλίζεται η εξαιρετική τους ποιότητα και η καταλληλότητά τους προς κατανάλωση.

Πιο συγκεκριμένα, προτού το νερό μετατραπεί σε πηγάκι Dureta φιλτράρεται για τυχόν αιωρούμενα σωματίδια χωρίς να αλλοιώνονται τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του νερού της πηγής Dureta.

Για την παραγωγή των πηγακίων Dureta χρησιμοποιούνται παγομηχανές κατασκευής 2013 και το παραγόμενο gourmet πηγάκι είναι μέγεθους medium.

Κάθε σακούλα με πηγάκια Dureta είναι γεμάτη πηγάκια και όχι τρίμμα πάγου, διότι κατά την διάρκεια της αυτοματοποιημένης συσκευασίας διαχωρίζονται πλήρως τα πηγάκια Dureta από τυχόν τρίμμα πάγου.

Τα πηγάκια Dureta θα τα βρείτε σε επιλεγμένα πρατήρια. Η Dureta δραστηριοποιείται στην Kέρκυρα (Corfu) και ασχολείται με την παραγωγή βρώσιμου πάγου και το εμπόριο πάγου αποτελώντας ένα σύγχρονο παγοποιείο. Οι παγοκύβοι δημιουργούνται χάρη στις πλήρως αυτοματοποιημένες διαδικασίες παραγωγής – συσκευασίας και χωρίς την παρέμβαση ανθρώπινου παράγοντα, γεγονός που εξασφαλίζει την απόλυτη καθαρότητα του προϊόντος. Η ειδοποιός διαφορά είναι ότι ο πάγος που παράγει η Dureta, προέρχεται από νερό της ομώνυμης φυσικής πηγής και όχι από το «τεχνητό» νερό αντίστροφης όσμωσης. Τα παγάκια …άλλαξαν!

Το παγάκι έγινε πηγάκι!

Dureta: Διάλεξε τι πάγο πίνεις!

ice-right-final
Share on facebook
Share it!