Οδηγίες ορθής χρήσης

Το πλύσιμο των χεριών επιβάλλεται πάντοτε πριν αυτά έρθουν σε επαφή με τον πάγο προς αποφυγή μεταφοράς μικροβίων.

Οι θήκες που χρησιμοποιούνται για την μεταφορά και διατήρηση πάγου πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο για αυτή τη χρήση και να αποστειρώνονται συχνά, ιδανικά μετά από κάθε χρήση.

Προσοχή στο ενδεχόμενο σπασίματος γυαλιών, καθώς αυτά ομοιάζουν κατά πολύ με τον πάγο και οι κίνδυνοι είναι προφανείς.

Συνιστάται στους τελικούς καταναλωτές και τους επαγγελματίες στον χώρο της εστίασης, η αγορά σακουλών πάγου στις οποίες αναγράφεται ότι είναι κατάλληλες για τρόφιμα, αναφέρουν τα στοιχεία του παραγωγού, το καθαρό βάρος και τις συνθήκες διατήρησης του προϊόντος.

 

Τα πηγάκια Dureta θα τα βρείτε σε επιλεγμένα πρατήρια. Η Dureta δραστηριοποιείται στην Kέρκυρα (Corfu) και ασχολείται με την παραγωγή βρώσιμου πάγου και το εμπόριο πάγου αποτελώντας ένα σύγχρονο παγοποιείο. Οι παγοκύβοι δημιουργούνται χάρη στις πλήρως αυτοματοποιημένες διαδικασίες παραγωγής – συσκευασίας και χωρίς την παρέμβαση ανθρώπινου παράγοντα, γεγονός που εξασφαλίζει την απόλυτη καθαρότητα του προϊόντος. Η ειδοποιός διαφορά είναι ότι ο πάγος που παράγει η Dureta, προέρχεται από νερό της ομώνυμης φυσικής πηγής και όχι από το «τεχνητό» νερό αντίστροφης όσμωσης. Τα παγάκια …άλλαξαν!

Το παγάκι έγινε πηγάκι!

Dureta: Διάλεξε τι πάγο πίνεις!

ice-right-final
Share on facebook
Share it!